Dubbing

We produce over 30,000 hours of dubbing every year. In time, on time, every time.

SUBTITLING

We employ over 500+ in-house staff, across our 24 global offices and work with over 4,000 language translators subtitling into more than 80 languages.

ACCESS

We are experts in providing video description and subtitles for the deaf and hard of hearing (SDH). With over 20 years' experience in access services.

MULTIMEDIA LOCALIZATION

Our specialized multimedia localization team are on hand to manage your corporate, training and e-learning content.

FRILANSANDE ÖVERSÄTTARE & UNDERTEXTARE

BTI Studios Stockhokm söker flera översättare för regelbundna frilansuppdrag.

Uppdragen gäller i första hand översättning från engelska till svenska, men vi ser gärna att några av våra nya översättare även kan översätta från ett eller flera av de nordiska språken. Andra språk är också meriterande. Samtliga översättare som börjar arbeta för BTI Studios får genomgå en kurs i undertextning i företagets regi. Kursen, som är individuellt upplagd och pågår i två till tre veckor. Översättning för film och tv ställer höga krav på såväl noggrannhet som snabbhet, och det är givetvis viktigt att undertextaren har goda förutsättningar för yrket. Goda kunskaper i engelska är ett krav, vilket exempelvis universitetsstudier, långa utlandsvistelser eller tvåspråkighet hemifrån kan ge. Vi lägger även stor vikt vid hanteringen av vårt modersmål, och ser universitetsstudier i svenska som ett plus.
De sökande som bedöms vara mest intressanta kommer att få skriva ett prov i engelska och svenska, och i det eller de andra språk som är aktuella. Ansökan ska skickas in per mejl via “Apply for this job” längst upp till höger. Vi kommer sannolikt inte att ha möjlighet att höra av oss till de personer som inte blir kallade för att skriva prov. BTI Studios ingår i en internationell koncern och är Sveriges ledande undertextningsföretag. Bland våra största kunder kan nämnas SVT, Utbildningsradion, Discovery Networks Sweden, och BBC. Arbetstid/Varaktighet Frilansuppdrag tills vidare